boom777

Meer dan Boomverzorging alleen

Bomen, ze zijn er in alle soorten en maten. Een verrijking, maar soms zijn andere invullingen nodig. Hier komen wij in beeld om samen met u vrijblijvend te bespreken en bekijken wat de beste oplossing is voor u wensen, en u vervolgens een mooie offerte aan te bieden.

Ons team beschikt over de juiste ervaring, machines en papieren. Zo zijn we volgens de Flora en Fauna-wetgeving gecertificeerd. Een vereiste bij elke ingreep in het groen.

De juiste manier van verzorgen. Snoeien heeft een behoorlijke impact op de conditie van een boom of een heester. Goed snoeien doet bloeien. Een vak apart. Wij weten precies waar wel en ook waar juist niet te snoeien, zodat de gezondheid en conditie van uw boom geborgen blijft. Wij voeren het snoeiafval af zodat uw tuin verzorgd en netjes achterblijft. Desgewenst en indien mogelijk, kan er natuurlijk ook hout achterblijven, denk aan brandhout voor uw haard.

Boom helemaal weg? Wij verzorgen indien gewenst het papierwerk, zoals een kapvergunning. Zodat u hier niet naar hoeft om te kijken. Wanneer de boom vakkundig gerooid is , kunnen we desgewenst ook het freeswerk verzorgen, deze zorgt ervoor dat de wortel van de boom tot onder het maaiveld verwijderd wordt. Dit gat wordt met grond aangevuld, en is de ‘nieuwe ruimte’ klaar voor een nieuwe bestemming. Met onze machines op maat komen we zelfs op de moeilijkste plaatsen, en kleinste tuintjes goed bij de boom.

Ook voor snoeitips en advies, kunt u bij ons terecht.